Bare Flaks VS Kilden Teater

Arrangementsinformasjon
Default file 1490484709

Improkamp!

Bare Flaks har utfordret det rykende ferske ensemblet ved Kilden Teater til improduell over to kamper. Sammen med tre utvalgte dommere vil publikum være med å avgjøre hvem som spiller de beste scenene. Det er ikke så mye mer å si, i og med at ingen vet hva forestillingene kommer til å handle om, men det er nærliggende å anta at det blir alt mellom himmel og jord og to veldig hyggelige kvelder.

Den første forestillingen blir 25. april i Storsalen på Håndverkeren Restaurant & Pub, og returoppgjøret finner sted 28. april i Multisalen på Kilden Teater og Konserthus. (Billetter til returoppgjøret kommer i salg på Kilden.com.)

Bare Flaks ønsker velkommen til første kamp på sin hjemmebane PUBEN Håndverkeren!


Kilden Teater har endelig fått et fast ensemble på åtte skuespillere. Dette er en gjeng med svært ulik bakgrunn hvor noen har spilt mye sammen og andre ikke. De har nå tatt utfordringen og kommer ut av teaterhuset, klare for å kjempe med nebb og replikker om improgunst og ære. Fredag ønsker de også velkommen til returoppgjøret i Kilden, så sørg for å få med deg begge forestillingene! Quote fra ensemblet: «Ta på deg det styggeste du har i skapet og kom for å se oss gjøre vårt beste uten manus og 8 uker prøvetid. Det kan bli magisk. Eller ikke.»

Forventet lagoppstilling:
Ina Maria Brekke, Ulrik Waarli Grimstad, Ann Ingrid Fuglestveit, Steffen Mulder, Lars Emil Nilsen og Johannes Blåsternes 

Bare Flaks har siden 2013 spilt ukentlige show på pub. De har stått på scenen med Derek Flores og Lee White i langform-impro og spiller improviserte krim-forestillinger på Håndverkeren. Mest kjent er de for de 170 kortform-showene de har hatt på Charlies Bar og alle firmafester, 40-årslag og julebord de har underholdt i. I lomma har de gullmedalje fra Norgesmesterskapet i Teatersport. Quote fra gruppa: «Vi er for late til å lære oss manus, vi tror det vil være vår fordel. Vi kompenserer for manglende skuespillerutdanning ved å kle oss i rutete skjorter.»

Forventet lagoppstilling:
Fredrik Jakobsen, Christer Wold Sundstøl, Thomas Behrendsen Lien, Thomas Askeland Svendsen og Didrik Dahlgren Hanssen


Forestillingene:

Bare Flaks vs Kilden Teater
Arena: Håndverkeren
Tidspunkt: Tirsdag 25/4, Kl 20:00
Billetter: Kr 100 (kjøpes på denne nettsiden)
Servering: Absolutt

Kilden Teater vs Bare Flaks
Arena: Multisalen Kilden
Tidspunkt: Fredag 28/4, Kl 21:00
Billetter: Kr 100 (Kilden.com)
Servering: Absolutt


Konfransier: Ukjent

bareflaks
kilden
improteater
impro
teater
håndverkeren
improkamp

Ansvarsfraskrivelse

Forhåndsbestilte billetter refunderes kun ved avlyst arrangement.